2016

uge 44 - 45 - 46 - 47

HEJ

der er stadig liv i os, men tiden flyver af sted og al energi bliver lagt i bedriften.

Vi har lige haft alle vores køer til klovbeskæring. Stald 4 i sidste uge og stald 5 her i dag. Det gik rigtig godt. 2 klovbeskæringsbokse og 5 mand til at klovbeskære, og 4 af vores folk til at holde køer til hele tiden. De tog 230 køer i dag fra kl. 7,30 til kl. 12,00.

Jeg havde suppe til dem alle, da de var færdige, og det var de bestemt ikke utilfredse med. Vi var 14 mand rundt om vores bord i køkkenet, så der var fuld hus.

Ellers kører det godt i stalden. Vi har lige klipet en masse kalve hen af ryggen, både i Lydersholm og hjemme fordi de svedte helt vildt. De var blevet for langhårede og med de skiftende temperaturer, er det vigtigt at de er tørre til natten, ellers fryser de og får lungebetændelse.

Det er ligesom når vi sveder og derefter bliver kolde fordi vi er våde.

Jeg havde i sidste uge 80 elever fordelt på to dage. Fire 3. klassse fra Tønder.

Det er altid spændende at møde disse unge mennesker og deres engagement.

De spurgte på livet løs, og sommetider spurgte de igen, før de havde fået det første svar. :)

Jeg håber, de havde nogle gode timer, og at de ved at have set et landbrug og lært hvordan vi håndterer og passer vores dyr,videre giver deres oplevelser hjemme i de forskellige hjem.

Vi har svært ved at nå ud til alle, der ikke har kontakt til et landbrug. Jeg mener, det er hver mands pligt, at se hvordan vores fødevarer bliver produceret og tage stilling efter at have set med egne øjne istedet for bare at lytte til mediernes beskrivelser.

Vi ved i  hvertfald, at vores hverdag kun handler om vores dyrs velvære og at vi producerer de bedste råvarer, så I alle kan købe dem senere i butikkerne.

Rigtig god arbejdslyst derude, vi er ved at have fyraften for i dag. Kl. er 19.00 og vi startede i morges kl. 05.00. Så når vi har fået aftensmad, et varmt kop te er sengen velkommen.

mange hilsner herfra

Karin

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.03 | 17:02

Hahaha! Den kalv ser ud til at have det rigtigt godt :) Hvor sødt!

http://www.bedstecasinospil.dk/

...
21.12 | 18:15

Er det tilladt at stille et måske dumt spørgsmål men hvordan kommer kørne over i den nye malkestald ? der er ingen billeder af det

...
11.11 | 20:15

Hej har i kaniner?

...
08.11 | 01:10

Det var en bustur hvor alt var arrangeret vh Karin
Jeg kan ikke huske navnet på stedet.

...
Du kan lide denne side