2014

uge 24

Uge 24

Først en gang, er jeg rigtig meget forsinket, og det er jeg ked af.

Men ugen er helt løbet fra mig på godt og ondt.

Vi har haft en del unge mennesker til samtale, for at få Viki’s stilling besat.

Det er rigtig spændende, at møde de unge mennesker, og høre hvad de kan tilbyde og hvad de gerne vil.

Men det er efterfølgende hårdt, at skulle aflevere beskeden om, at det ikke lige blev til en elevplads denne gang. Det er vigtigt, at den nye person passer ind i resten af teamet. Det skal så senere vise sig, om vi har taget det rigtige valg. Vi tror i hvert fald på, at det vil blive godt.

Vi har ansat Nanna, og så kunne vi ikke stå for Rikke’s smittende humør, så hun starter i Virksomheds praktik fra på mandag. Så fra at søge en, blev det til to piger.

Det viste sig, at de to kendte hinanden, så de flytter begge ind, nede i lejligheden,  vi har lejet  i Visby.

Nanna er allerede godt i gang med kalvene, og Rikke er lidt med rundt over det hele.

Når først Adrian kommer tilbage, fra ferie, så skal der en med ham til Lydersholm, og så er det rart at have lidt ekstra mandskab.

Tommy passer det derude nu, og det går rigtig godt.

Fredag nat blev der ringet fra vores nabo derude, at vi havde nogle af kvierne ude. Temmelig mange mente han. Det er bare kanon, at de ringer og underretter os. Det er nabohjælp af første klasse.

Klokken var 00.20 og vi sprang ud af sengen og hev Johnny med i kasse bilen. Jane og Tommy kom også med det samme, og før vi nåede derud stod Jane og tog bestik af situationen derude.

Hvor er man privilegeret, med ansatte som dem.

Det viste sig at være en 40 – 50 stykker, og Hans vores nabo havde fået dem gennet lidt ind mod bygningerne igen, og sat et reb op, så de ikke kunne løbe langs med vejen væk fra gården.

De havde simpelt hed fået et helt mellemgitter ned, og derved var der så mange ude. De havde det sjovt og var nok så livlige. Heldigvis forbliver de som regel samlet i flokken og tæt på de andre dyr i stalden, så efter en time, havde vi de fleste inde igen. Alt foderet på foderbordet var total spredt ud af alle de ben, der havde været igennem det.

På vejen hjem blev vi stoppet af politiet. Men alt var som det skulle være, og vi fik lov til at køre igen.

Vi fik et par timers søvn og så op i stalden igen. Om eftermiddagen var vi til 60 års fødselsdag, som startede med 3 store busser, der kørte alle gæster rundt på en guidet tur i vores dejlige lokal område.

Vi så hvor fødselaren var født, opvokset og havde taget uddannelse, og en masse lokalhistorie, blev også flettet ind.

Så fik vi forretten på Rømø i deres sommerhus, og derefter hjem til Trøjborg lade, hvor der var hovedret mm og en dejlig fest.

Så det blev sent, og det var bestemt ikke helt let at få dynen af, da vækkeuret ringede tidligt søndag morgen. Dyrene er heldigvis ligeglade med hvordan vi ser ud, bare de bliver fodret og passet som de plejer, så er de tilfredse.  Når man så først er ude af fjerene, så går det jo alligevel nogenlunde.

På mandag kommer der en ung pige i praktik for en uge. Hun hedder Lynn og kommer fra New Hampshire fra USA. Hun har været i Danmark i 10 måneder og gået ude på gymnasiet i Tønder. Hun taler dansk og det er helt fantastisk efter kun at have været så kort tid i Danmark.

Men det kommer  I til at høre mere om i næste uge.

Nu jeg er så sent på den, er der ikke mange dage til fredag igen.

Jeg kunne somme tider godt bruge en ekstra dag i ugen…………..

Til på fredag

Karin

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.03 | 17:02

Hahaha! Den kalv ser ud til at have det rigtigt godt :) Hvor sødt!

http://www.bedstecasinospil.dk/

...
21.12 | 18:15

Er det tilladt at stille et måske dumt spørgsmål men hvordan kommer kørne over i den nye malkestald ? der er ingen billeder af det

...
11.11 | 20:15

Hej har i kaniner?

...
08.11 | 01:10

Det var en bustur hvor alt var arrangeret vh Karin
Jeg kan ikke huske navnet på stedet.

...
Du kan lide denne side