2014

uge 39

Vi har ikke mange kælvninger lige nu. Det er helt mærkeligt. Men når jeg kigger ned i dybstrøelsen, så er der mange, der er ved at være klar, så måske giver det babyboom i weekenden.

 

Vi har i denne uge brugt meget tid på majsen. Tirsdag høstede vi omkring 30 hektar og det gav en rigtig god stak. Vejrguderne bestemte, at kl. 20.00 var det slut med at høste, og så skulle vi igang med at ligge plastik på.

Det fik vi også gjort og kl. 23.00 gik vi alle hver til sit, efter at have fået noget at spise.

Alle havde ydet en kanon indsats, og især Tommy havde været i gang i mange timer, Han ville ikke gå hjem og hvile, lige som de andre midt på dagen, for hvis Erling kunne så kunne han også blive ved.

Men de havde alle været i gang og ydet en stor indsats.

Dagen efter måtte vi til at trække det ene plastik op igen. Vinden havde fået fat i det, og fordi stakken var så stejl, havde den trukket plasikken af. Heldigvis kun det ene yderste lag. Vi har altid tre lag på.

Da vi skulle til at ligge net og bildæk på, begyndte det at tordne og det regnede helt vild meget.

Vi havde alle regntøj på og selv om vi kun lagde dæk på for at styre plastikken, blev vi alle kolde og våde.

Og måtte give op.

Så nettet fik vi først på dagen efter igen. (altså torsdag).

Når vejret vil og majsen bliver lidt mere moden i de marker der er tilbage,ca 80 ha skal vi have lukket op for stakken igen, og så begynder det hele forfra.

Det giver en nartulig træthed.

 

Ude i Lydersholm har Adrian fået spalter på helle den ene side, hvor der kun var en åben spaltekanal. Sådan har det været, helt fra vi lejede stalden for mere end tre år siden, men nu er det heldigvis blevet lukket til, og når vi så får fangegikker op, så kan dyrene også gå derhen for at æde.Det var ca 2o meter uden spalter, så det er bare blevet godt.

Vi har i denne uge en ung mand på prøve, og vi regner stærkt med, at han skal have en kontrakt som elev. Indtil nu kører det rigtig godt, så vi håber, han falder godt til i vores flok.

Men det får i meget mere om i næste uge.

Jeg skal have gæster i aften, så jeg smutter igen

rigtig god weekend.

Karin

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.03 | 17:02

Hahaha! Den kalv ser ud til at have det rigtigt godt :) Hvor sødt!

http://www.bedstecasinospil.dk/

...
21.12 | 18:15

Er det tilladt at stille et måske dumt spørgsmål men hvordan kommer kørne over i den nye malkestald ? der er ingen billeder af det

...
11.11 | 20:15

Hej har i kaniner?

...
08.11 | 01:10

Det var en bustur hvor alt var arrangeret vh Karin
Jeg kan ikke huske navnet på stedet.

...
Du kan lide denne side