brand

Vi havde pludselig brand i råvarehallen efter at have fået snittet halm til vores senge ved køerne.
Vores fiberanlæg var gået i stykker og imens dette blev afklaret, ville vi prøve at bruge snittet halm i sengene, som et alternativ.
Det blev dog en kort fornøjelse. Da vi havde taget det første af stakken med det snittede halm, og kørt det i sengene i stald 5, kom der pludselig røg udvikling i råvarehallen. Tommy fik hurtigt de andre tilkaldt, og der blev ringet efter brandvæsenet.
Erling gik med det samme igang med at minimere skaderne, så meget som muligt, ved at fjerne det brændende halm,og få det ud til en side, så bygninger og ensilagestakken ikke blev så meget beskadiget. Vi andre stod på græs stakken, hvor der var et godt overblik.
Pludselig kom vi til at se over på fibervognen, som var kørt på plads, efter at man havde været i stald 5 med halmen. Her kom der også en røg udvikling. Godt man har mobil telefoner. Vi fik ringet til Erling, som med teleskob læsseren kørte vognen om til brandvæsenet, så de kunne slukke ilden.
Hvad så med halmen vi havde kørt over til køerne...........
men her skete der så ikke noget, PUHAAAA

Vinden var i en gunstig retning, så det blæste væk fra gården, og de andre råvarer, som lå i råvarehallen. 
Alt i alt gik det rigtig godt. Havde det været om natten eller på et andet tidspunkt, hvor vi ikke lige var ude, kunne hele hallen været brændt og måske kastet gløder over mod de andre bygninger. Så vi var heldige.
Men det er absolut ikke sjovt, når det står på...............

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.03 | 17:02

Hahaha! Den kalv ser ud til at have det rigtigt godt :) Hvor sødt!

http://www.bedstecasinospil.dk/

...
21.12 | 18:15

Er det tilladt at stille et måske dumt spørgsmål men hvordan kommer kørne over i den nye malkestald ? der er ingen billeder af det

...
11.11 | 20:15

Hej har i kaniner?

...
08.11 | 01:10

Det var en bustur hvor alt var arrangeret vh Karin
Jeg kan ikke huske navnet på stedet.

...
Du kan lide denne side