brand

Vi havde pludselig brand i råvarehallen efter at have fået snittet halm til vores senge ved køerne.
Vores fiberanlæg var gået i stykker og imens dette blev afklaret, ville vi prøve at bruge snittet halm i sengene, som et alternativ.
Det blev dog en kort fornøjelse. Da vi havde taget det første af stakken med det snittede halm, og kørt det i sengene i stald 5, kom der pludselig røg udvikling i råvarehallen. Tommy fik hurtigt de andre tilkaldt, og der blev ringet efter brandvæsenet.
Erling gik med det samme igang med at minimere skaderne, så meget som muligt, ved at fjerne det brændende halm,og få det ud til en side, så bygninger og ensilagestakken ikke blev så meget beskadiget. Vi andre stod på græs stakken, hvor der var et godt overblik.
Pludselig kom vi til at se over på fibervognen, som var kørt på plads, efter at man havde været i stald 5 med halmen. Her kom der også en røg udvikling. Godt man har mobil telefoner. Vi fik ringet til Erling, som med teleskob læsseren kørte vognen om til brandvæsenet, så de kunne slukke ilden.
Hvad så med halmen vi havde kørt over til køerne...........
men her skete der så ikke noget, PUHAAAA

Vinden var i en gunstig retning, så det blæste væk fra gården, og de andre råvarer, som lå i råvarehallen. 
Alt i alt gik det rigtig godt. Havde det været om natten eller på et andet tidspunkt, hvor vi ikke lige var ude, kunne hele hallen været brændt og måske kastet gløder over mod de andre bygninger. Så vi var heldige.
Men det er absolut ikke sjovt, når det står på...............

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.03 | 15:04

Hej
ring til mig 20946522 kh Karin

...
04.03 | 14:10

Hej. Vil det være muligt at komme på besøg, med en børnehave på tirsdag? Mvh michelle

...
04.06 | 14:11

Hej
Ja desværre
L&F giver kun til børn fra 0. Klasse og opefter:)
Vh Karin

...
04.06 | 12:51

Hej.
Kan se at det er gratis for skolebørn, og komme ud og besøge jeres gård, kan det passe at børnehavebørn skal betale 25kr på barn, når vi er en gruppe?

...
Du kan lide denne side